onsdag 8 oktober 2008

Living Elaine - Episode 135

Idag har Elaine varit och lekt supermodell. På 12e våningen i Turning torso i Malmö befinner sig The Studio. Dit får man komma och bli sminkad av professionella makeup-artister för att sedan bli fotograferad i deras studio. Gratis.

Så långt är allting ok.

Men. Sen.

Hissen upp till 12e våning i torson. Inföst i en trång lokal. Hets-sminkad av någon som förmodligen saknar färgsinne (eftersom sminket inte det minsta passade ihop med mina färgval på kläder) och som definitivt inte hade tid att fixa till mitt hår. Inslängd i en skrubb för att byta kläder. Fotograferad i ett huj. Inkastad i ett rum för att bli påkrängd ett gäng bilder. Och sen ut igen. Med en CD i handen som jag faktiskt inte riktigt vet varför jag köpte. Dessutom var personalen ganska otrevlig emellanåt.

Konceptet hade kunnat vara så oändligt mycket trevligare. Å andra sidan hade det väl då inte varit gratis.

Några av bilderna blev väl i och för sig ganska bra och visst var det lite skoj att posera som Marilyn Monroe. Men defintivt inte värt priset per bild. Så Elaine kan inte rekommendera The Studio. Inte ens för att det är en chans att få ett besök i Turning Torso. Nix. Pix. Hallonmix.

"Who am I to feel so damn unpretty"

Inga kommentarer: